Kilpailuta kiinteistönvälitys - Löydä parhaat kiinteistönvälittäjät

Asunnon myynnin kilpailutus on varma keino löytää paikkakunnan paras kiinteistönvälitys tai kiinteistönvälittäjä. Paras välittäjä ei välttämättä ole se, jolla on halvin välityspalkkio. Lopulta asunnon myyntihinta ja myyntiaika ratkaisevat. Kilpailuta kiinteistönvälitys Asuntoarvion avulla ja löydä itsellesi sekä asunnollesi paras mahdollinen kumppani.

Kilpailuta kiinteistönvälitys ilmaiseksi Asuntoarvio.fi:ssä

Kilpailuta kiinteistönvälitys, saa paras myyntihinta ja onnistu asunnon kaupassa. Asunnon myynti on monelle ainutkertainen tapahtuma. Uuden teknologian avulla kilpailuttaminen on tullut tärkeäksi osaksi myös kiinteistönvälityksen valintaa. Pankkien, vakuutusten ja sähkösopimusten kilpailutuksen kanssa monet tietävät miten toimia ja säästää reilusti rahaa. Kiinteistönvälityksen kilpailutus vertailu ovat uudempia asioita, mutta sitäkin tärkeämpiä. Kyse on yhdestä elämän arvokkaimmasta ja tärkeimmästä kaupasta. On siis tärkeää, että löydät oikean henkilön viemään sinut läpi kysymys- ja säädösviidakon. Asiansa osaavan välittäjän, joka toimii apunasi ja ajattelee parastasi.

Mistä löydän parhaan välittäjän oman asunnon myyntiin?

Kiinteistönvälittäjät ovat tuttuja välitysliikkeiden kivijalkojen myynti-ilmoituksista ja paikallislehtien mainoksista. Ei kuitenkaan niin pientä kylää tai kaupunkia, ettei sieltä löytyisi kiinteistönvälitystä enemmän kuin yhden käden sormilla pystyy laskemaan. Pelkästään maamme pääkaupungista Helsingistä löytyy Asuntoarvio.fi -palvelusta yli 300 välitysliikettä, jotka tarjoavat alueella palveluita. Helsinki onkin oikeutetusti kiinteistönvälittäjien ja kiinteistönvälityksen kärkikaupunki Suomessa. Tosin muutkin isot kaupungit esimerkiksi Turku ja Tampere ovat hyvin edustettuina noin sadan välitysliikkeen määrällä.

Kiinteistönvälityksessä on eroja. Välittäjän osaamisesta kertovat mm. tutkinnot kuten LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä), kokemusvuodet ja paikkakunnan tuntemus. Nuoret välittäjät osaavat hyödyntää sosiaalista mediaa keskimäärin paremmin kuin vanhemmat, mutta kokemus tuo muita hyötyjä osaamisen ja ammattitaidon kautta. Myös välitysliikkeet eroavat koon ja palveluiden puolesta toisistaan. Toiset näistä liikkeistä ovat pienempiä vain yhdenkin välittäjän yrityksiä ja toiset taas jopa yli sadan kiinteistönvälittäjän isoja kansainvälisiä toimijoita. Asuntoarvion kilpailutuspalvelusta löydät nämä kaikki.

Kilpailuta kiinteistonvalitys Helsinki

Miksi kiinteistönvälitys kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuttamalla kiinteistönvälityksen saat tietää mikä on välittäjien mielestä asunnon hinta-arvio ja vastaanotat tarjouksia useammalta välittäjältä. Näin pääset tutustumaan ennalta varmistettuihin välittäjiin, jotka palvelumme on asuntosi tietoihin perustuen valinnut juuri sinun asunnolle. Pelkästään välitysliikkeen koko tai välittäjien lukumäärä ei tarkoita, että kyseinen toimija olisi paras juuri sinun asuntoasi ajatellen. Pienemmät ja keskisuuret välitysliikkeet voivat monesti olla asiakaspalvelun kannalta parempia vaihtoehtoa. Suurten ketjujen yritykset taas pystyvät tarjoamaan oheispalveluita asunnon stailauksesta aina lakipalveluihin ja perunkirjoituksiin. Palvelun laatu ja välityssopimuksen sisältö sekä välittäjien ammattitaito saattaa vaihdella huomattavasti. Kilpailuta kiinteistönvälitys ja selvitä kaikki nämä asiat.

Kiinteistönvälityksen välityspalkkiot vaihtelevat ja ovat monessa tapauksessa neuvoteltavissa. Välitysliikkeiden verkkosivuilla olevat välityspalkkioprosentit ovat yleensä ohjeellisia ja välittäjät neuvottelevat näistä kohteesta riippuen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pienin välityspalkkio ei monessa tapauksessa ole asunnon myyjän kannalta edullisin vaihtoehto kokonaisuutta ajatellen. Välittäjän ammattitaito ja lopullinen myyntihinta ovat asioita, jotka lopulta ratkaisevat sen miten tyytyväisenä asunnon myyjä on kaupan jälkeen.

Kilpailuta kiinteistönvälittäjä - se on helppo ja vaivaton tapa löytää paras kiinteistönvälitys asuntosi myyntiin. Saat yhteydenottoja paikallisilta ja luotettavilta välittäjiltä, jotka olemme valinneet puolestasi perustuen aikaisempiin asiakasarvioihin, kiinteistövälittäjien ammattitaitoon sekä onnistuneisiin kauppoihin. Asuntoarvion asiakkaina kiinteistönvälityksen kilpailutuksen ovat tehneet lukuisat yksityishenkilöt, yritykset, perikunnat sekä kuolinpesät.

Kilpailuta kiinteistönvälitys: 4 vaivatonta askelta kohti parempia asuntokauppoja

1. Siirry lomakkeelle kilpailuttamaan kiinteistönvälitys

Lomakkeen täyttäminen vie vain yhden minuutin. Ehdot kilpailutukselle ovat, että asunnon myynti on ajankohtainen, olet asunnon omistaja ja olet valmis saamaan yhteydenottoja ja tarjouksia alueesi parhailta kiinteistönvälittäjiltä.

2. Täytä asuntosi osoitetiedot ja yhteystietosi

Kerro perustiedot asunnostasi ja tarkenna halutessasi myyntikohteen tietoja. Tarkennukset auttavat kiinteistönvälittäjiä valmistautumaan yhteydenottoon, mikä johtaa todennäköisesti nopeammin sujuvaan yhteistyöhön. Välittäjä pääsee ennalta tutustumaan asuinalueen toteutuneisiin kauppahintoihin ja vertaamaan niitä sinun asuntosi tietoihin.

3. Jää odottamaan yhteydenottoja välittäjiltä

Tässä vaiheessa sinun ei tarvitse muuta kuin olla tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla. Me olemme selvittäneet alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät ja palvelumme osaa suositella asuntosi tietojen perusteella välittäjiä, jotka ovat suoriutuneet aikaisemmin hyvin vastaavista kohteista. Sinuun ollaan yhteydessä noin yhden arkipäivän sisällä.

4. Valitse itsellesi paras kiinteistönvälittäjä

Vertaile välittäjät ja heidän antamat välitystarjoukset rauhassa. Punnitse välittäjän valinnassa ainakin seuraavia seikkoja: oliko välittäjän antama hinta-arvio realistinen, oliko välittäjällä paikallistuntemusta, oliko välittäjä ammattitaitoinen ja kiinnostunut aidosti myyntikohteesta ja lopulta: tuntuuko välittäjä juuri sinulle ja asunnollesi oikealta? Toimivalla yhteistyöllä on iso merkitys onnistumisen kannalta. Onnea ja menestystä asunnon kauppaan!

Aloita kilpailutus tästä
Asunnon myynti ja kiinteistönvälittäjä

Asunnon myynti - 10 tärkeintä asiaa

Oman kodin myyminen on monille yksi elämän suurimmista kaupoista. Ota huomioon nämä 10 tärkeintä asiaa ja valitse kiinteistönvälittäjä, jonka kanssa onnistut.

Asunnon hinta-arvio ja hintatesti

Asunnon hinta-arvio: palveluvertailu

Asunnon myynnin tullessa ajankohtaiseksi asunnon hinta-arvio ja arviokäynti on ensimmäisiä asioita, joka asunnon myyjää kiinnostaa.

Kilpailuta kiinteistönvälitys

Kilpailuta kiinteistönvälitys

Asunnon myynnin kilpailutus on varma keino löytää  paras kiinteistönvälitys. Paras välittäjä ei välttämättä ole se, jolla on halvin välityspalkkio. Lopulta asunnon myyntihinta ratkaisee.

Välityspalkkio ja välityspalkkiovertailu

Välityspalkkio ja välityspalkkiovertailu

Valtaosassa asuntokauppoja käytetään kiinteistönvälittäjää. Välityspalkkio on yksi tärkeimpiä asioita, joihin asunnon myyjä kiinnittää huomiota välittäjää valitessa.