Kirjaudu palveluun täältäEtsi yrityksesi ja rekisteröidy

Tietoa välittäjille

Kiinteistönvälittäjissä on eroa.
Palkitsemme parhaat lisäämällä myyntiä!

Asuntoarvio vastaa kuluttajien tarpeeseen löytää työnsä osaavia ja aikaansaavia ammattilaisia asunnon myyntiin. Tavoitteenamme on parantaa toimialan arvostusta. Tämä tapahtuu keräämällä palveluun kokemuksia, vertaisarvioita ja tietoa toteutuneista asuntokaupoista - löytämällä asiakkaille sopivia välittäjiä heidän kotinsa kauppaan.

Haluamme kehittää välitystoimintaa paremman ammattiosaamisen ja tyytyväisempien asiakkaiden suuntaan välityspalkkion hintakilpailun sijaan. Paras välittäjä ei monessa tapauksessa ole halvin, eikä halvin välityspalkkio asunnon myyjälle kokonaisuutta tarkastellen edullisin.

Asunnon myyjä on aina etusijalla

Asunnon myyjä on yhteinen asiakkaamme. Parhaat välittäjät löytävät oikeat ostajat ja saavat kohteesta parhaan hinnan. Tyytyväinen asiakas auttaa löytämään seuraavan kohteen myyntiin ja on edellytys välitysliikkeiden myynnin kasvulle. Tyytyväinen asiakas on ehdoton tavoitteemme jokaisesta myyntikohteestamme!

Mitä Asuntoarvio tarjoaa välittäjälle?

Yksinkertaisesti: Asuntoarvio tuo välittäjälle laadukkaita myyntikohteita, näkyvyyttä digitaalisissa medioissa ja enemmän myyntiä! Olemme välittäjän kumppani ja yhdessä kehittämässä ammattiosaamiseen perustuvaa kiinteistönvälitystä sekä auttamassa toimialaa vastaamaan kuluttajien kasvaneisiin tarpeisiin. Asuntoarvion kumppanina keräät positiivisia asiakasarvioita. Välittäjien etu on myös meidän etumme. Tuemme näkyvyyden sekä maineen hallinnassa ja tuomme parhaille välittäjille lisää kauppaa. Palvelun tuoma kauppa on lisämyyntiä välitysliikkeen oman myyntityön avulla saatujen myyntikohteiden lisäksi.

Liity siis mukaan ja kasvata myyntiä:

Ole yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@asuntoarvio.fi.

Palvelu on täysin riskitön välittäjille ja välitysliikkeille. Välittäjä päättää aina itse minkä vinkkimme ottaa vastaan. Yhteinen etumme on löytää paras välittäjä asiakkaan asunnolle, ei asettaa välittäjiä hintakilpailuun välityspalkkion määrästä.

Palvelussa olevat välittäjät eivät maksa listautumisestaan palveluun, eivätkä voi ostaa tai vaikuttaa näkyvyyteensä muuten kuin tekemällä parempaa työtä asuntoa myyvien asiakkaiden parissa ja keräämällä positiivisia asiakasarvioita ja kokemuksia.

Perinteinen kiinteistönvälitys elää tyytyväisistä asiakkaista

Tyytyväinen asunnon myyjä tuo kauppaa kiinteistönvälittäjälle ja on välitystoimialan sekä palvelumme olemassa olon edellytys. Tästä johtuen pyrimme löytämään asiakkaalle aina hänelle parhaan välittäjän. Tietojärjestelmän algoritmi arvioi välittäjiä ja välitysliikkeitä yli kymmenen eri muuttujan perusteella. Tärkeimpiä tekijöitä on onnistuneet asuntokaupat, asiantuntemus ja positiiviset asiakasarviot.

Asuntonsa kauppaan tyytyväinen asiakas jakaa kokemuksensa keskimäärin 5-6 henkilölle ja suosittelee välittäjää myös verkossa. Näin ollen jokainen suositteleva asiakas kasvattaa myyntiä suurella kertoimella. Välittäjät voivat käyttää palvelun keräämiä arvioita myös omissa medioissa, kuten verkkosivuilla. Asunnon myyjä päättää itse merkitseekö hänelle välittäjän valinnassa positiiviset vertaisarviot, asiantunteva palvelu, välityspalkkio vai hyvä yhteistyö. Asuntoarvion tehtävä on tuoda asiansa osaaville välittäjille uutta myyntiä ja näkyvyyttä.

Olemme kumppaninne kannattavaan ja kehittyvään kiinteistönvälitykseen. Tervetuloa mukaan!

Etsi yrityksesi ja rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt välitysliikkeenä Asuntoarvio.fi -palveluun?

Kirjaudu palveluun täältä

Ystävällisesti,
Asuntoarvio.fi -tiimi