Mikä on Asuntoarvio?

Asuntoarvio on ilmainen hakemisto- ja vertailupalvelu asunnon myyjille. Autamme kuluttajaa löytämään paikkakunnan parhaat välittäjät ja valitsemaan oman asunnon kauppaan sopivimman kiinteistönvälittäjän.

Asuntoarvio tuo ensimmäisenä suomalaisena palveluna kaikki kiinteistönvälittäjät ja välitysliikkeet vertailtavaksi. Asunnon myyjä päättää itse merkitseekö hänelle positiiviset vertaisarviot, asiantunteva palvelu, välityspalkkio vai hyvä yhteistyö. Kokoamme palveluun tärkeimmät tiedot välittäjistä ja tarjoamme ne maksutta asunnon myyntiä suunnittelevien käyttöön. Välittäjien kilpailutus ja vertailu on täysin ilmaista ja sen voi tehdä ilman mitään sitoumuksia.

Kiinteistönvälittäjissä on eroa - valitse paras sinulle!

Asuntoarvion tehtävänä on parantaa toimialan arvostusta ja kehittää kiinteistönvälitystä ja Suomen asuntokauppaa. Tämä tapahtuu keräämällä palveluun kokemuksia, vertaisarvioita ja tietoa toteutuneista asuntokaupoista sekä asuntojen myyntiajoista. Parhaiden välittäjien valinta on jatkossa helpompaa kuin koskaan.

Miten palvelu auttaa asuntoni myynnissä?

Keräämme jatkuvasti tietoa toteutuneista asuntokaupoista ja seuraamme yksittäisten kiinteistönvälittäjien saamia toimeksiantoja sekä välityspalkkioita. Tämän tiedon perusteella pystymme tekemään hyvin tarkkoja ennustuksia kiinteistövälittäjien suoriutumisesta yksittäisissä kaupoissa sekä yleisesti omalla toimialueellaan verrattuna muihin toimijoihin.

Jokainen myyntikohde on erilainen ja asunnon kauppa hyvin henkilökohtainen. Tavoitteenamme on, että jokainen asunto päätyisi asiantuntevan ja osaavan välittäjän myytäväksi. Paras välittäjä ei monessa tapauksessa ole halvin, eikä halvin välittäjä asunnon myyjälle kokonaisuutta tarkastellen edullisin. Valitsetko elämäsi tärkeimpään kauppaan kumppanin, jonka palkkio on pienin vai sellaisen joka saa asunnostasi parhaan hinnan ja saattaa sinut turvallisesti läpi myynnin tyytyväisenä valintaan? Vertaa välittäjät ja tee itse päätös sinulle parhaasta kumppanista!

Tervetuloa mukaan! Olemme apuna asuntonne kaupassa.

Kokemuksemme mukaan toimiva yhteistyö, paikallisen markkinan tunteva ammattitaitoinen välittäjä ja todistetusti onnistuneet kaupat ovat monelle tärkein syy päätyä valitsemaan kokenut ja ammattitaitoinen välittäjä sekä saada asunnon myynnistä paras hinta parhaan kumppanin kanssa!

Tyytyväiset asiakkaat ja luotettava myyntihistoria kun on paras tae myös tulevista onnistumisista, nopeasta myyntiajasta ja oikein hinnoitellusta asunnosta. Toisin sanoen korvaamatonta tietoa parhaasta välittäjästä ja parhaasta myyntihinnasta asunnolle. Aloita siis vertailu, tutustu välittäjiin ja täytä kilpailutuslomake. Meidän työmme on löytää paras välittäjä jokaiselle myyntikohteelle ja saattaa sinut läpi asunnon kaupan valittuun kiinteistönvälittäjään tyytyväisenä.

Aloita kilpailutus tästäEtsi kiinteistönvälittäjä

Ystävällisesti,
Asuntoarvio.fi -tiimi