Ateljé LKV

Kauppiaskatu 20 A 1, 20100, Turku

Tunne meidät - Ateljé LKV

Seuraavalle tasolle noustakseen pitää ajatella isommin, haluta isommin ja tehdä isommin. Tätä olen sanonut itselleni monesti ja ehkäpä siksi päädyinkin perustamaan kiinteistönvälitysliike Ateljé LKV:n.

Kaikki alkoi vuonna 2019, kun hain ensimmäistä kertaa töitä kiinteistönvälitysalalta. Työhaastattelussa minulta kysyttiin, missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua. Vastasin sen enempää epäröimättä, että toivottavasti minulla on silloin oma välitysliike. En ollut aiemmin edes toiminut välitysalalla, mutta se kuulosti siinä tilanteessa itsestäni hyvältä ja ilmeisesti myös silloisen yrityksen toimitusjohtajasta, koska palkkasi minut töihin.

Minulla on tapana pitää sanomani ja nyt 3,5 vuoden kuluttua tavoitteeni käy toteen. Paljon on tuona aikana ehtinyt tapahtua ja määrätietoisesti työskennellessä oppia ja kokemusta on tarttunut monen moista. Parasta on, että nyt pääsen jakamaan osaamistani muille.

Vuonna 2023 ihmiset eivät kaipaa ainoastaan kiinteistönvälittäjää myymään asuntoa, vaan he kaipaavat lisäksi kokonaisvaltaista palvelua, jossa huomioidaan kaikki asumisen tarpeet ja koko asuntovarallisuuden hoito. Kiinteistöt ovat maailman suurin omaisuusluokka ja oma asunto on monen suurin omaisuuserä, joten kaikki pitää hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Suoraselkäinen ja aidosti välittävä toiminta ovat arvomaailmamme perusta. Tämän pohjalta tarjoamme ammattitaitoista kiinteistönvälitystä ja vuokravälitystä sekä monipuolista neuvontaa asuntosijoittamiseen ja kiinteistökehittämiseen liittyen. Lisäksi ratkaisukeskeinen työote ja digitaaliset työkalut takaavat, että Ateljé LKV:n kanssa olet kehityksen eturintamassa.

Meillä et huku korporaation rattaisiin, vaan sinua neuvotaan ja autetaan tarpeen mukaan. Voit soitella tai pyytää lounaalle, niin tutustutaan paremmin.

Tervetuloa kumppaniksi!

044 280 8874

ateljelkv.fi/

Y-tunnus: 3305941-2

Välitysliikkeen toimialueet

Turku

Raisio

Lieto

Kaarina

Naantali

Onko yritys sinun? Rekisteröidy ja lisää tietoja sivulle.

Maksuton rekisteröityminen auttaa sinua ja välitysliikettäsi löytämään uusia asiakkaita ja saat arviopyyntöjä toimialueesi asunnon myyntiä suunnittelevilta. Rekisteröityneenä käyttäjänä pääset muokkaamaan yrityksesi tietoja ja kasvatat myyntiä.

Asuntoarvio.fi:n tavoitteena on edistää asiantuntevien kiinteistönvälitysliikkeiden liiketoimintaa tuomalla kiinteistönvälityksen laatuvertailun ja kuluttajien vertaisarviot osaksi välittäjän valintaprosessia. Lisää tietoa kiinteistönvälittäjille löydät tästä linkistä.

Ota yrityksesi profiili haltuun tästä

Mainonta ja näkyvyys

Etuovi

Oikotie

Omat kotisivut

Facebook

Instagram

Välittäjävertailu on 100 % maksuton palvelu asunnon myyjille ja myyntiä suunnitteleville.

Luotettava valinta elämäsi tärkeimpään kauppaan. Paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita sopivimman välittäjän asuntosi kauppaan.

Pyydä tarjous yritykseltä
BESbswy