Helle House Porvoo

Vanha Kuninkaantie 37, 06100, Porvoo

Arvostele kiinteistönvälittäjä tästä

Olemme Helsingissä ja Porvoossa sijaitseva kansainvälinen kiinteistönvälitysyritys. Välitämme asuntoja pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulta, pääkaupunkiseudun kehyskunnista ja itäiseltä Uudeltamaalta.

Jokainen asiakkaamme on meille tärkeä. Hoidamme kodinvaihdot luottamuksella, ammattitaitoisesti ja pitkällä kokemuksella. Perehdymme huolellisesti kohteisiin, panostamme laadukkaisiin markkinointikuviin sekä tuomme asunnon parhaat puolet esille.

Kohteen oikea hinnoittelu on tärkeää ja pyrimmekin heti asettamaan asunnolle sen oikein myyntihinnan perustuen toteutuneisiin kauppoihin, itse asuntoon, sijantiin, markkinatilanteeseen sekä kokemukseemme.

Meille on myös tärkeää reagoida nopeasti asiakaskyselyihin ja kohteen esittelypyyntöihin sekä pitää myyjä jatkuvasti ajan tasalla myynnin edistymisestä.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen ja noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää välitystapaa.

Yhteistyöverkostomme kautta hoituvat myös arkkitehti-, suunnittelu-, rakennus- ja juridiset palvelut helposti yhdestä pisteestä.

Sen lisäksi, että markkinoimme kohteita Suomen yleisimmillä asunnonhakusivustoilla, voimme markkinoida asuntoja ja kiinteistöjä myös venäjänkielisillä nettisivuillamme www.hellehouse.ru sekä venäläisten yhteistyökumppaniemme kautta.

Suomea, ruotsia, englantia ja venäjää puhuva henkilöstömme auttaa kansainvälisiä asiakkaitamme myös kiinteistökauppaan liittyvissä pankki- ja lupa-asioiden hoidossa, rakentamiseen liittyvässä suunnittelussa ja toteutuksessa sekä muissa tarvittavissa asioissa. -----

We are an experienced and international real estate agency which values each and every customer. We operate in accordance with good brokerage practice.

Contact us +358 20 7597 860 -----

Мы являемся обладающей богатым опытом международной риэлтерской компанией, для которой важен каждый клиент. Мы работаем согласно принципам добропорядочного посредничества. По договоренности, мы можем продавать наши объекты клиентам из России.

Свяжитесь с нами

+358 (0)20 7597 860

+358 20 759 7860

www.hellehouse.fi/

Aukioloajat: Sopimuksen mukaan, välittäjämme päivystävät numerossa 020 759 7860

Perustettu: 2010

Y-tunnus: 2440085-0

Työntekijöiden lukumäärä: 2

Välityspalkkio

Asunto-osake 3,72 %
Kiinteistö 3,72 %

Minimipalkkio

Asunto-osake 3 000 €
Kiinteistö 3 000 €

Perushinta

Asunto-osake 0 €
Kiinteistö 0 €
Pyydä tarjous välityspalkkiosta

Asiakirjakulut: Ei
Markkinointikulut: Ei
Palkkion laskentaperuste: velattomasta kauppahinnasta

Hinnat sisältävät alv 24 %. Palkkiotiedot ovat kiinteistönvälitysliikkeen julkisia tietoja tai yhtiön itse palveluun ilmoittamia. Kuluttajansuojalaki, 20.1.1978/38, 2 luku; asetus kulutushyödykkeen hinnan ilmoittamisesta markkinoinnissa 11.7.2013/553. Asuntoarvio.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta tai virheettömyydestä.

Lisäpalvelut

Ilmakuvaus

Kuntotarkastus

Ammattivalokuvaaja

Pohjakuva

Hiljainen myynti

Lakimiespalvelut

Mainonta ja näkyvyys

Etuovi

Oikotie

Sanomalehdet

Välittäjävertailu on 100 % maksuton palvelu asunnon myyjille ja myyntiä suunnitteleville.

Luotettava valinta elämäsi tärkeimpään kauppaan. Paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita sopivimman välittäjän asuntosi kauppaan.

Pyydä tarjous yritykseltä
BESbswy