Koivu LKV

Kauppakatu 18 C 32, 40100, Jyväskylä

4.25
Lue arvosteluja

JYVÄSKYLÄN ASUNTOKAUPOILLA VERSOO UUSIA UNELMIA

Koivu LKV on kotisi arvoinen kumppani ja kiinteistönvälittäjä aidosti asiakkaan asialla. Jyväskylän keskustassa Kauppakadulla sijaitsevasta toimistostamme saat kasvollisen välittäjäpalvelun sekä ammattilaisen neuvot ja tuen eri elämänkaaren vaiheisiin liittyvissä myyntitilanteissa.

0458614477

www.koivulkv.fi/

Y-tunnus: 2536033-6

Välityspalkkio

Asunto-osake 4,96 %
Kiinteistö 4,96 %

Minimipalkkio

Asunto-osake 3 200 €
Kiinteistö 3 500 €

Perushinta

Asunto-osake 150 €
Kiinteistö 150 €
Pyydä tarjous välityspalkkiosta

Asiakirjakulut: Ei
Markkinointikulut: Ei
Palkkion laskentaperuste: velattomasta kauppahinnasta

Hinnat sisältävät alv 24 %. Palkkiotiedot ovat kiinteistönvälitysliikkeen julkisia tietoja tai yhtiön itse palveluun ilmoittamia. Kuluttajansuojalaki, 20.1.1978/38, 2 luku; asetus kulutushyödykkeen hinnan ilmoittamisesta markkinoinnissa 11.7.2013/553. Asuntoarvio.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta tai virheettömyydestä.

1
Päivää
Vastausnopeus
tarjouspyyntöön
keskimäärin
84
Prosenttisesti
Hintapyyntö
toteutunut
keskimäärin
16
Kpl
Käyttäjää
suosittelee
yritystä

Lisäpalvelut

Ammattivalokuvaaja

Ilmakuvaus

Kuntotarkastus

Lakimiespalvelut

Perintöasiat

Pohjakuva

Remontointipalvelut

Sisustussuunnittelu

Mainonta ja näkyvyys

Omat kotisivut

Etuovi

Facebook

Oikotie

Arvostelut
Tuula Hertteli

Asiallista ja miellyttävää palvelua. Kaupanteko sujui kaikkineen todella hyvin. Saimme haluamamme tiedot kaupan kohteesta nopeasti. Jäi hyvä mieli.

Sisko Puljula

Asun itse toisella paikkakunnalla, kuin myytävä asunto. Välimatkasta huolimatta asunnon myynti paperitöineen kaikkineen sujui helposti ja omalta kohdaltani vaivattomasti. Välittäjä oli toimessaan hyvin joustava ja yhteistyöhenkinen.

Mari

Homma hoitui hienosti maaliin, nopeasti ja taidokkaasti! Jo toinen asunto perheessämme Mikon välittämänä ja kaikki sujui kuin tanssi! Laadukkaat kuvat, asiallinen hintapyyntö asunnolle, asiantunteva ja mukava välittäjä niin sillä mennään jo pitkälle.

Hanna-Kaisa

Asiantuntevaa palvelua. Välittäjän sai helposti kiinni ja tieto tuli selvästi aina kysyttäessä jos oli epävarmaa jostain asunnon asiasta. Ei jäänyt epäselvyyksiä. Asiansa tunteva ja rento, sosiaalinen välittäjä, mies oikeassa työssä.

Viivi

Puolueeton ammattilainen, joka pitää huolta niin myyjän kuin ostajankin intresseistä. Olimme LKV Hildénin ensimmäisiä asiakkaita ja asiakaskokemus oli mitä parhain. Ammattitaito huokui, ei pelkästään Mikon myyntitaidoista, vaan myös kiinteistöjen teknisen toteutuksen ja ratkaisujen tuntemuksesta. Mikko ei keskity saamaan myyjälle pelkästään parasta hintaa, toki tässäkin onnistuttiin hyvin, vaan haluaa myös ostajille hyvän ostokokemuksen, jota itse myyjänä arvostan suuresti. Jos joskus tulen olemaan pöydän toisella puolella eli ostajan roolissa, voin olla varma, että Mikko on selvittänyt kaikki faktat myytävästä kohteesta ja jakaa ne puolueettomasti kaikille osapuolille. Tiedän voivani ottaa hyvällä mielellä Mikkoon yhteyttä myös tulevien asuntokauppojen yhteydessä ja saavani konsultointiapua, vaikkei myytävä kohde LKV Hildénin olisikaan.

Välittäjävertailu on 100 % maksuton palvelu asunnon myyjille ja myyntiä suunnitteleville.

Luotettava valinta elämäsi tärkeimpään kauppaan. Paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita sopivimman välittäjän asuntosi kauppaan.

Pyydä tarjous yritykseltä
BESbswy