Suomen Välitysliike

Mariankatu 14, 00170, Helsinki

Arvostele kiinteistönvälittäjä tästä

On tärkeää, että myyjä tietää mitä on myymässä, ja ostaja tietää mitä on ostamassa. Kerromme asiat avoimesti maksuttomalla arviokäynnillä. On sinun etusi tietää, mikä on asunnon realistinen myyntihinta.

Olemme valinneet ammatiksemme kiinteistönvälityksen, sillä rakastamme olla ihmisten kanssa tekemisissä. Suomen Välitysliike on täyden palvelun kiinteistönvälitysyritys, olemme toimineet Uudellamaalla vuodesta 2012. Meiltä saat ammattitaitoista palvelua kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa. Haluamme viedä käsityksesi kiinteistönvälityksestä uudelle tasolle ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa Mariankadulla. Välittäjämme liikkuvat paljon ympäri eteläistä Suomea ja kohteemme sijaitsevat pääosin Hangosta Haminaan -akselilla.

Perustettu: 2012

Y-tunnus: 2498650-5

Onko yritys sinun? Rekisteröidy ja lisää tietoja sivulle.

Maksuton rekisteröityminen auttaa sinua ja välitysliikettäsi löytämään uusia asiakkaita ja saat arviopyyntöjä toimialueesi asunnon myyntiä suunnittelevilta. Rekisteröityneenä käyttäjänä pääset muokkaamaan yrityksesi tietoja ja kasvatat myyntiä.

Asuntoarvio.fi:n tavoitteena on edistää asiantuntevien kiinteistönvälitysliikkeiden liiketoimintaa tuomalla kiinteistönvälityksen laatuvertailun ja kuluttajien vertaisarviot osaksi välittäjän valintaprosessia. Lisää tietoa kiinteistönvälittäjille löydät tästä linkistä.

Ota yrityksesi profiili haltuun tästä

Välityspalkkio

Asunto-osake 3 %
Kiinteistö 4 %

Perushinta

Asunto-osake 300 €
Kiinteistö 300 €
Pyydä tarjous välityspalkkiosta

Asiakirjakulut: Kyllä
Markkinointikulut: Ei
Palkkion laskentaperuste: velattomasta kauppahinnasta

Hinnat sisältävät alv 24 %. Palkkiotiedot ovat kiinteistönvälitysliikkeen julkisia tietoja tai yhtiön itse palveluun ilmoittamia. Kuluttajansuojalaki, 20.1.1978/38, 2 luku; asetus kulutushyödykkeen hinnan ilmoittamisesta markkinoinnissa 11.7.2013/553. Asuntoarvio.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta tai virheettömyydestä.

Lisäpalvelut

Ammattivalokuvaaja

Pohjakuva

Stailauspalvelu

Mainonta ja näkyvyys

Etuovi

Oikotie

Omat kotisivut

Facebook

Instagram

Välittäjävertailu on 100 % maksuton palvelu asunnon myyjille ja myyntiä suunnitteleville.

Luotettava valinta elämäsi tärkeimpään kauppaan. Paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita sopivimman välittäjän asuntosi kauppaan.

Pyydä tarjous yritykseltä
BESbswy