-
-

Kiinteistönvälittäjä Pirjo Hallipelto LKV

Iso Roobertinkatu 13, 00120, Helsinki

Arvostele kiinteistönvälittäjä tästä

Stadineliöt on Pirjo Hallipelto. Halusin kiinteistönvälittäjäksi, koska nautin asiakaskohtaamisista ja tässä ammatissa saan olla ratkaisemassa hyvinkin erilaisia toiveita ja aidosti palvella asuntoasioissa mutkikkaissakin elämäntilanteissa. Järjellä ja tunteella. Ne sopivasti tasapainossa! Kuulen, kuuntelen ja ymmärrän. Ja kun olemme päättäneet toimeksiannosta, niin lupaan pitää yhteyttä ja kertoa projektimme etenemisestä. Luotettavuus, ripeys ja hyvät tulokset ovat yhteinen tavoitteemme. Tämä kiinteistönvälittäjän rooli on jo noin neljäs urani. Pitkä talousjohtajakokemukseni samoin kuin valmennuksen ja konsultoinnin myyntivastuuni tuovat sopivaa näkemystä ja tarvittavaa kokemuksesta nykyiseen työhöni.

Vaikka olen syntyisin maalainen, niin nyt viihdyn ja olen viihtynyt jo vuosikymmeniä kaupungin vilinässä ja pääkaupunkimme ytimessä. Joten voit hyvinkin törmätä minuun lenkillä Punavuoressa, Kampissa ja Töölössä koirani Brunon kanssa (hyvätapainen Russeli). Ja jollemme tapaa sopivasti kadulla, niin ota muutoin yhteyttä.

Y-tunnus: 3020633-3

Välityspalkkio

Asunto-osake 2,5 %
Kiinteistö 3,4 %

Minimipalkkio

Asunto-osake 3 500 €
Pyydä tarjous välityspalkkiosta

Asiakirjakulut: Kyllä
Markkinointikulut: Ei
Palkkion laskentaperuste: velattomasta kauppahinnasta

Hinnat sisältävät alv 24 %. Palkkiotiedot ovat kiinteistönvälitysliikkeen julkisia tietoja tai yhtiön itse palveluun ilmoittamia. Kuluttajansuojalaki, 20.1.1978/38, 2 luku; asetus kulutushyödykkeen hinnan ilmoittamisesta markkinoinnissa 11.7.2013/553. Asuntoarvio.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta tai virheettömyydestä.

Lisäpalvelut

Ammattivalokuvaaja

Esittelyvideo

Stailauspalvelu

Pohjakuva

Perintöasiat

Mainonta ja näkyvyys

Etuovi

Oikotie

Omat kotisivut

Facebook

Instagram

Twitter

Välittäjävertailu on 100 % maksuton palvelu asunnon myyjille ja myyntiä suunnitteleville.

Luotettava valinta elämäsi tärkeimpään kauppaan. Paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita sopivimman välittäjän asuntosi kauppaan.

Pyydä tarjous yritykseltä