RE/MAX Sky

Antinkatu 3 D, 00100, Helsinki

5.00
Arvostele kiinteistönvälittäjä tästä

Me RE/MAX Skyssä teemme lähes "taivaallista" asuntokauppaa. Toimimme 140 vuoden yhteenlasketulla kokemuksella ja kokemusta on 40 vuoden ajalta ja tuhansista asuntokaupoista. Ei siis ole montaakaan asuntokauppaan liittyvää haastetta, mitä emme olisi kyenneet ratkaisemaan. Joukkueemme jäsenten ikähaarukka on 21-63 vuotta, joten nuoruuden intoa ja aktiivisuutta täydentää rautainen kokemus ja loistava joukkuehenki.

RE/MAX Sky | New Home Oy LKV:llä on käytössä alalla erilainen toimintamalli, sillä emme työskentele yksien seinien sisälle. Tällä hetkellä käytössämme on parikymmentä toimipistettä pääkaupunkiseudulla, joten esimerkiksi asiakastapaamiset onnistuvat kohteen ja toimistomme lisäksi myös siellä missä asiakkaasta tuntuu sopivimmalta. Tai sähköisesti eri kanavia käyttäen, miten sitten haluatkaan.

Hallitsemme kiinteistökaupan (omakotitalot, vapaa-ajan asunnot, tontit ja muut maa-alueet), vanhojen asunto-osakkeiden kaupan (kerros-, rivi-, paritalot jne.). Myös uudiskohteiden myynnin erikoisosaaminen kuuluu palveluumme ja siltäkin alueelta kokemuksemme on 40 vuoden ja tuhansien kauppojen myötä tullutta. Osaamme siis kertoa uudiskohteen ostajalle kaikki ne tärkeät asiat mitä esim. RS-kohteen ostajan pitäisi tietää ennen ostopäätöstään.

09 3152 1570

remax.fi/remaxsky/

Y-tunnus: 3089321-7

Työntekijöiden lukumäärä: 14

Lisäpalvelut

Ammattivalokuvaaja

Esittelyvideo

Hiljainen myynti

Ilmakuvaus

Kuntotarkastus

Pohjakuva

Sisustussuunnittelu

Stailauspalvelu

Virtuaaliesittelyt

Mainonta ja näkyvyys

Facebook

Google

Instagram

LinkedIn

Etuovi

Oikotie

Suoramarkkinointi

Omat kotisivut

Sanomalehdet

Välittäjävertailu on 100 % maksuton palvelu asunnon myyjille ja myyntiä suunnitteleville.

Luotettava valinta elämäsi tärkeimpään kauppaan. Paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita sopivimman välittäjän asuntosi kauppaan.

Pyydä tarjous yritykseltä
BESbswy