RE/MAX Family Kallio

Helsinginkatu 6, 00500, Helsinki

Arvostele kiinteistönvälittäjä tästä

Haluatko myydä asuntosi nopeasti ja parhaaseen hintaan?

RE/MAX Familyn henkilökunta koostuu kiinteistönvälityksen kokeneista ammattilaisista ja uusista motivoituneista myyntineuvottelijoista, jotka tekevät aina vähän enemmän saadakseen juuri Sinun asunnon myynnin tai vuokrauksen sujumaan ripeästi, turvallisesti ja parhaaseen hintaan.

Olemme erikoistuneet Töölön ja Kallion & lähialueiden asuntokauppaan ja tunnemme näiden alueiden taloyhtiöt erinomaisesti. Palvelemme toki asiakkaitamme myös muilla pääkaupunkiseudun alueilla koko RE/MAX ketjun voimin. Lisäksi henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus sijoitusasuntojen hallinnasta ja asuntojen vuokrauksesta pääkaupunkiseudulla. Takaamme aina välittämiemme vuokralaisten vuokranmaksun ja turvaamme siten vuokratulonne.

Ilmaisella Arviokäynnillä kartoitamme tilanteenne ja annamme luotettavan arvion asuntonne myyntihinnasta tai vuokratasosta. Teemme myös yksilöllisen myynti- ja markkinointisuunnitelman ja avustamme halutessanne teitä uuden asunnon ostamiseen liittyvissä asioissa. Arvioimme asuntonne tutkitusti 98%:n tarkkuudella.

Toimistomme sijaitsevat Töölössä osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 33, 00260 Helsinki (K-Supermarket Kasarmin vieressä) ja Kalliossa osoitteessa Helsinginkatu 6, 00500 Helsinki (Harjupuiston vieressä). Toimistomme ovat avoinna arkisin 10-16 välisenä aikana ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Puhelimella tai sähköpostilla tavoitatte meidät ympäri vuorokauden.

Ota yhteyttä soittamalla, täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake tai tulemalla käymään toimistollamme, niin keskustellaan kuinka voisimme parhaiten auttaa myös teidän asuntoasioissa!

Aukioloajat: Ma-pe 10-16, päivystyspuhelin 24/7

Perustettu: 2006

Y-tunnus: 2056911-4

Työntekijöiden lukumäärä: 8

Välitysliikkeen toimialueet

Helsinki

Espoo

Vantaa

Onko yritys sinun? Rekisteröidy ja lisää tietoja sivulle.

Maksuton rekisteröityminen auttaa sinua ja välitysliikettäsi löytämään uusia asiakkaita ja saat arviopyyntöjä toimialueesi asunnon myyntiä suunnittelevilta. Rekisteröityneenä käyttäjänä pääset muokkaamaan yrityksesi tietoja ja kasvatat myyntiä.

Asuntoarvio.fi:n tavoitteena on edistää asiantuntevien kiinteistönvälitysliikkeiden liiketoimintaa tuomalla kiinteistönvälityksen laatuvertailun ja kuluttajien vertaisarviot osaksi välittäjän valintaprosessia. Lisää tietoa kiinteistönvälittäjille löydät tästä linkistä.

Ota yrityksesi profiili haltuun tästä

Välityspalkkio

Asunto-osake 2,9 %
Kiinteistö 3,5 %

Minimipalkkio

Asunto-osake 3 000 €
Kiinteistö 5 000 €

Perushinta

Asunto-osake 400 €
Kiinteistö 700 €
Pyydä tarjous välityspalkkiosta

Asiakirjakulut: Kyllä
Markkinointikulut: Ei
Palkkion laskentaperuste: velattomasta kauppahinnasta

Hinnat sisältävät alv 24 %. Palkkiotiedot ovat kiinteistönvälitysliikkeen julkisia tietoja tai yhtiön itse palveluun ilmoittamia. Kuluttajansuojalaki, 20.1.1978/38, 2 luku; asetus kulutushyödykkeen hinnan ilmoittamisesta markkinoinnissa 11.7.2013/553. Asuntoarvio.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta tai virheettömyydestä.

Välittäjävertailu on 100 % maksuton palvelu asunnon myyjille ja myyntiä suunnitteleville.

Luotettava valinta elämäsi tärkeimpään kauppaan. Paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita sopivimman välittäjän asuntosi kauppaan.

Pyydä tarjous yritykseltä
BESbswy