Anna Toppinen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Anna Toppinen LKV
5.00
Arvostele kiinteistönvälittäjä tästä

Tarjoan yksilöllistä kiinteistönvälityspalvelua kohtuuhintaan Helsingin kantakaupungissa. Aluetuntemukseni takaa oikean hintatason ja kohtuullisen myyntiajan. Juristin koulutukseni ja vankka kokemukseni takaa sen, että olet turvallisissa käsissä ja pysyt ajantasalla koko myyntiprosessin ajan. Kalliosta-Kaivopuistoon, yksiöistä luksuslukaaleihin. Samalla innolla tartun ketterän tiimini avulla toimeen. Olitpa sitten vanha tuttu tai ihan uusi asiakas - olet tervetullut käyttämään palvelujani!

Kun vertaat meitä välittäjiä, on fiksua kysyä: "Mitä minulle jää käteen kulujesi jälkeen"? Vakuudeksi ei ole yhtään huono idea vaatia näyttöjä. "Kuinka paljon olet myynyt asuntoja tältä alueelta"? "Kuinka hyvin ovat hinta-arviosi vastanneet toteutuneita hintoja". Ihan aina ei ole ihan viisasta verrata vain palkkioprosentteja.

Saan tiimini kanssa kiitosta kodikkaasta ja ihmisläheisestä, kuitenkin asiantuntevasta palvelusta. Yritykseni, Anna Toppinen Oy LKV on SKVL:n jäsenyritys ja sitoutunut noudattamaan hyvää välitystapaa. Kun asunnonvaihto on tapetilla, ota yhteyttä! Lisätietoa, referenssejä ja asiakkaidemme arvioita katso www.annatoppinen.fi

Kokemusvuodet: 27

Kielitaito: Suomi, Ruotsi, Englanti

Erityisosaaminen: Kerrostalot, Arvoasunnot, Sijoitusasunnot, Remontoitavat kohteet

Välittäjävertailu on 100 % maksuton palvelu asunnon myyjille ja myyntiä suunnitteleville.

Luotettava valinta elämäsi tärkeimpään kauppaan. Paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita sopivimman välittäjän asuntosi kauppaan.

Pyydä tarjous välittäjältä
BESbswy