Anna-Kaisa Arko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

RE/MAX Loiste
5.00
Arvostele kiinteistönvälittäjä tästä

RE/MAX-ketjun Paras asiakastyytyväisyys 2020-palkinto

Kiinteistönvälitys vaatii monipuolisia taitoja. Työhistoriani on yhdistelmä myyntiä, taloushallintoa ja markkinointia. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut menestyksekkäästi ja erinomaisen asiakaspalauttein useamman vuoden. LKV-tutkinnon suorittaminen kertoo ammattitaidosta, kunnianhimosta ja siitä, että on tullut alalle jäädäkseen. Tämän lisäksi olen KTM ja insinööri, mitkä takaavat monipuolisen otteen tähän vaativaan kiinteistönvälitystyöhön.

Asun kantakaupungissa ja tunnen talot ja alueet hyvin. Toimistomme on erinomaisella sijainnilla Töölössä, ja toimistomme ikkunamainoksillekin on syntynyt uskollinen seuraajakunta. Olen myös myynyt menestyksekkäästi asuntoja Espoossa. Olen syntyjäni espoolainen ja tunnen Suur-Tapiolan alueet kattavasti. Aloitin kiinteistönvälitysurani haastavien ja kiinnostavien kohteiden myynnistä Westendissä. Olen ollut kiinteistönvälittäjänä myös Mankkaalla.

Panostan laatuun, jokainen minulla myynnissä oleva asunto saatetaan huolellisesti myyntikuntoon ja myyntiä hoidetaan aktiivisesti koko ajan. Asuntosi markkinoinnissa ei säästellä, vaan kaikki kivet käännetään laajimman näkyvyyden saavuttamiseksi. Minulla on käytössä ammattikuvaajat – ja stailaajat, laadukkain materiaalein painetut kuvaesitteet, alan laajin somenäkyvyys, laajimmat kontaktiverkostot yhteismyynnin ansiosta ja mainostan kotiasi useammassa paikallislehdessä.

Olen sinnikäs ja hoidan tarjousneuvottelut taidokkaasti. Tämä on se hetki, kun kiinteistönvälittäjän ammattitaito ratkaisee. Nämä kaikki luettelemani tekijät takaavat sen, että toimeksiantajalle saadaan varmasti paras markkinahinta asunnosta.

Kokemusvuodet: 7

Kielitaito: Englanti, Ruotsi, Saksa, Suomi

Erityisosaaminen: Kerrostalot, Arvoasunnot, Omakotitalot, Sijoitusasunnot, Rivitalot

Arvostelut
Kristiina Horsma
Suosittelee välittäjää

Taitava neuvottelija ja osaava välittäjä. Erinomaista työyä, kiitos!

Välittäjävertailu on 100 % maksuton palvelu asunnon myyjille ja myyntiä suunnitteleville.

Luotettava valinta elämäsi tärkeimpään kauppaan. Paikkakuntasi parhaat kiinteistönvälittäjät nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita sopivimman välittäjän asuntosi kauppaan.

Pyydä tarjous välittäjältä